Window SeVeN
Головна | Реєстрація | Вхід
Четвер, 28.03.2024, 15:50
Форма входу
Меню сайту
Реклама
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Друзі сайту
Українська толока Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! Windows Se7en! Смачно! Ви можете підтримати наш сайт розмістив нашу кнопку: все для Windows

Код кнопки:


Спасибі!
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Флеш-лічильник
free counters
Free counters
Обмен визитами 1xN
Введите url сайта: 
Выберите план: 
Головна » 2011 » Грудень » 1 » Кінець світу 2012 вся правда
15:54
Кінець світу 2012 вся правда

Пам'ятайте страх перед Y2K (2000 роком)? Він прийшов і пройшов без особливих проблем через адекватне планування та аналіз ситуації. 21 грудня 2012, дата, обігрується в багатьох фільмах з красивими спецефектами, не буде кінцем світу, наскільки нам відомо. Вона буде, втім, датою чергового зимового сонцестояння.

Багато чого, як Y2K, 2012 рік, було проаналізовано і припущення про кінець світу були добре вивчені. На відміну від деяких загальних уявлень, поняття «наука» зникає, коли ми притягаємо за вуха кінець світу до 2012 року. Нижче вчені НАСА відповіли на поширені щодо 2012 питання.
Питання (П): Чи існують будь-які загрози для Землі в 2012? Багато веб-сайти кажуть, що кінець світу в грудні 2012 року.
Відповідь (В): Нічого страшного не трапиться із Землею в 2012 році. З нашою планетою буде все в порядку ще більш ніж 4 мільярди років, і заслуговують на довіру вчені в усьому світі не знають жодної загрози, пов'язаної з 2012.

П: Яке походження пророкування про те, що кінець світу в 2012 році?
В: Історія почалася з припущень, що Нібіру, планета, ніби як виявлена шумерами, прямує до Землі. Ця катастрофа була спочатку передбачена у травні 2003 року, але, коли нічого не сталося, дата кінця світу була перенесена вперед на грудень 2012 року. Потім ці дві байки були пов'язані із закінченням одного з циклів в календарі стародавніх майя під час зимового сонцестояння в 2012 році - звідси і передбачали кінець світу 21 грудня 2012.
П: Календар майя дійсно закінчується в грудні 2012 року?
В: Як календар у вас на стіні кухні не припинить своє існування після 31 грудня, так і календар майя не припинить своє існування 21 грудня 2012. Ця дата закінчення періоду довгого рахунку майя, але потім - як календар знову починається з 1 січня - починається ще один період довгого рахунку.
П: Чи можливий феномен, при якому планети вишикуються так, що будуть впливати на Землю?
В: У найближчі кілька десятиліть не передбачається планетарних угрупувань, що Земля не буде перетинати галактичну площину в 2012 році, але, навіть якщо угруповання відбудеться, її вплив на Землю буде незначним. У грудні кожного року Земля і Сонце вишиковуються в лінію з наближеним центром галактики Чумацький Шлях, але це щорічна подія не має значення.
П Чи існує планета або коричневий карлик, який називається Нібіру або планета Х або Еріда, що наближається до Землі і загрожує нашій планеті широкомасштабними руйнуваннями?
В: Нібіру та інші оповідання про вигадані планетах - це інтернет-містифікація. Для таких заяв немає фактичних підстав. Якби всякі Нібіру або Планети X були реальними і летіли на зустріч із Землею в 2012 році, астрономи відстежували його, принаймні, останні десять років, і вона буде видно вже неозброєним оком. Очевидно, що вона не існує. Ерида є реальною, але це карликова планета, схожа на Плутон, яка залишиться у зовнішній сонячній системі, вона не зможе наблизитися до Землі більше, ніж на 4 мільярди кілометрів.
П: Що таке теорія зміни полюсів? Чи правда, що земна кора робить 180-градусний обертання навколо ядра в лічені дні, якщо не годинни?
В: В процесі обертання Землі розворот неможливий. Є повільні рухи континентів (наприклад Антарктида була поблизу екватора сотні мільйонів років тому), але це не має відношення до теорій про зміну полюсів. Тим не менш, багато сайтів-вісники катастроф створили приманку для обдурювання людей. Вони стверджують, що є зв'язок між обертанням і магнітною полярністю Землі, яка змінюється нерегулярно (зміни полюсів відбуваються кожні, в середньому, кожні 400000 років). Наскільки нам відомо, такі зміни полюсів не можуть заподіяти ніякої шкоди для життя на Землі. Та й навряд чи воно відбудеться в найближчі кілька тисячоліть, в будь-якому випадку.
П: Піддається чи Земля в небезпеці попадання метеорита в 2012 році?
В: Земля завжди було предметом влучень комет і астероїдів, хоча великих зіткнення дуже рідкісні. Останнє велике зіткнення було 65 мільйонів років тому, і це призвело до вимирання динозаврів. Астрономи НАСА сьогодні проводять дослідження, називається «Spaceguard Survey» для знаходження будь-яких великих астероїдів, що зближуються із Землею, задовго до удару. Ми вже визначили, що немає ніяких загрозливих астероїдів такого розміру, як той, що вбив динозаврів. Вся ця робота робиться відкрито. Її результати публікуються щодня на сайт NASA NEO Program Office, так що ви самі бачите, що ніщо не передбачає зіткнення в 2012 році.
П: Що вчені NASA думають про пророцтва наближаючого кінця світу? В: Хоч одну заяву про стихійні лиха чи різких змін в 2012 році є науково обгрунтованим? Де докази? Їх немає, і для всіх вигаданих тверджень, створені вони в книгах, фільмах, документальних передач або в Інтернеті, ми не можемо змінити це очевидний факт. Не існує жодних переконливих доказів для будь-якого затвердження, зробленого на підтримку незвичайних подій, що відносяться до грудня 2012 року.
П: Чи існує небезпека гігантських сонячних бурь, передбачає на 2012 рік?
В: Сонячна активність має регулярний цикл, з піками приблизно кожні 11 років. Ці піки активності сонячних спалахів можуть викликати деякі переривання супутникового зв'язку, хоча інженери створювати захищену від сонячних бурь електроніку. Але немає ніяких особливих ризиків, пов'язаних з 2012. Наступний максимум сонячної активності буде відбуватися в 2012-2014 і, згідно з прогнозами, не буде виходити за рамки звичайного сонячного циклу, нічим не відрізняючись від попередніх циклів протягом всієї історії.

Переглядів: 1216 | Додав: Адміністрація | Теги: Кінець світу 2012 вся правда | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук


Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Інфа сайту
Погода
Ключі для Nod32
Теги
Для отображения блока требуется Flash Player

Microsoft Windows 8 windows 9 Удалить KB 977074 Описание Windows 8 Вилітає Fallout 3 в Windows 7 чи Wi новини. Windows 8: дата выхода Пиратская бета-вер Кінець світу 2012 вся правда порно програвач онлайн IPTool 1100 1800 2500 востановление реаниматор флешок Resident evil uprising v2.3.0 Resident Evil: Uprising Обитель зла для кпк Резидент ивол для кпк Pocket UFO UFO для кпк НЛО для кпк УФО для кпк Download Express v1.9 (плагін) WinRAR 4.00 Beta 5 (2011) Перепрошивка ZTE MF 100 модему від Книга підручник сучасний військовий етикет Скачати Nod 32 v. 4 Xara Xtreme Перша мед.допомога Office 2010 GIMP Portable 2.6.4 ProLing Office 6 РХБЗ п Медвед и мапед Карти НАТО Топографія - Робоча карта Топографія - Вимірювання по карті Топографія - Орієнтування на місцев Топографія - Системи координат Топографія - Цілевказівки за картою Топографія - ТОПОГРАФІЧНІ І СПЕЦІАЛ Плакати (фото) зброя Ігровий конструктор План - конспекти для сержанів повсякдена діяльність підрозділів в СТАТУТИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ Військові плакати Калькулятор швидкості автомобіля за Русифікатор для mobilink 3 Конвектор температури (Цельсій --- Русифіцирована справка для Delphi 7 Колекція генераторів ключів від іго WinMend Data Recovery Wolf 3D LoviVkontakte Driver Genius Alcohol 120 UltraISO Програма для соціометрії Пам’ятка командиру відділення Рекомендації командиру взводу Підручник сержанта Сухопутних війсь Навчальний посібник офіцера інженер Настанова ручні гранати R-Studio Portable xlive бібліотека ePochta Extractor Программа для извлечения email адре
Реферати
Рефераты
Win7 team © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz